Shannen a jej veľký návrat

pridal poppy 7.3.2012 o 18:52


Vždy keď sme sa v škole hrali na Beverly Hills, chcela som byť Brenda. Nie pekná Kelly a ani divná Donna. Ale obyčajná, normálna Brenda.

Shannen Doherty začala (a pravdepodobne aj skončila) svoju kariéru v seriály Beverly Hills. Potom ste ju mohli ešte vidieť v troch sériách seriálu Charmed (Čarodejnice), odkiaľ ju však vykopli, pretože je vraj neprispôsobivá a nedá sa s ňou pracovať. A čo robí teraz? Keďže ju už nikde nechcú, zostala jej posledná možnosť…reality show!

Shannen Says má premiéru v apríli a ukazuje herečkinu (tretiu) cestu k oltáru. Shannen sa v show ukáže ako pravá bridezilla, ktorá stresuje, rumázga a týra všetkých naokolo. Jasné, že je pod stresom, na naplánovanie svadby má predsa len sedem týždňov! Keď si herečka uvedomí, že to sama nezvláda, na pomoc si zavolá svadobného mága Davida Tutera. Ani to však príliš nepomáha a tak ju aj s jej nastávajúcim (fotografom Kurtom Iswarienkom) diváci uvidia napríklad aj u psychiatra. Na pointu celej show som zatiaľ ešte neprišla. Osobne mi stačil krátky trailer, v ktorom sa Shannen takmer zrúti, pretože jej na šaty nedali pštrosie pierka: „Myslím si, že len našli bielych holubov, “ a v ktorom o sebe sama vyhlasuje, že je suka. Okrem iného chce vykázať akékoľvek deti zo svojej svadby, pretože: „Nenávidím, keď deti tancujú!“

Zo Shannen sa stala relatívne škaredá dáma s divnými zubami a na svoj vek (40) má príliš infantilné spôsoby. Väčšina jej známych o nej nehovorí príliš pekne; Shannen je vraj riadne namyslená a nevychovaná a ľuďom okolo nej len znepríjemňuje život. No nič, budem si ja radšej pamätať len tú seriálovú Brendu…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk