Blake Lively a jej leukoplast Ryan Reynolds

pridal sugar 13.3.2012 o 14:40


Blake Lively začala (slušne povedané) randiť s Ryanom Reynoldsom asi minútu potom, čo sa rozišla s božským Leom DiCapriom. Nabúchaný Ryan je pre mladú seriálovú hviezdičku bezpochyby poriadnym úlovkom, ale Leo je len jeden.

Celý ten úlet Leonarda Kapríka s NEMODELKOU a IBAHEREČKOU Blake Lively bol zvláštny. Ďalej môžeme povedať, že nečakaný, intenzívny a superkrátky. To, že ich románik trval sotva pár mesiacov, nie je na hollywoodske pomery vec divná, ale Leo je bežec na dlhé trate. V posteli sa mu už síce vystriedalo niekoľko výstavných kúskov, avšak všetky tieto vzťahy prežili aspoň jedno otočenie Zeme okolo Slnka. Blake dal papá priskoro.

Mohli za to jej lichotivo – nelichotivé nahé fotky, ktoré sa objavili na nete? Alebo ich vzťah bola jedna dlhá nahúlená párty, na konci ktorej Leo precitol, a hneď sa išiel vyvracať, pretože mu došlo, že celý ten čas mrhal svoju energiu, semeno a umeleckého ducha (ktorý si už dávno zaslúžilo Oscara!!!) na NEMODELKU? Musíme ho pochopiť! on je maestro, kráľ dramatických úloh, pán všetkých vrstiev našich snov! Nemôže sexovať len tak s nejakou herečkou, jeho génius si to nezaslúži. Preto si po Blake hneď narazil toto. Blake sa zas hneď vrhla do svalnatej náruče čerstvo rozvedeného Ryana Reynoldsa, s ktorým si to vraj rozdávali už pred Leom. Za zmienku stojí to, že sú spolu už pol roka, naposledy ich paparazzi načapali pred dvoma dňami v Los Angeles ako ruka v ruke kráčajú na piknik. A tak si každý našiel niekoho nového a nikto nie je sám, a všetci sú zaľúbení ako sa na hollywoodske hviezdy patrí. THE END.

Ryan a nadržaná Blake, ktorá sa dotýka sama seba, presne ako v noci vy, pikoškári :)))

S Leom








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk