Tento chlapec sa hrá s Hanou Montanou po večeroch

pridal sugar 14.3.2012 o 22:29


To, že Liam Hemsworth (22) chodí s Miley Cyrus (19) asi viete. Ak to neviete a ani ho veľmi nepoznáte, tak sa mu môžete pozrieť bližšie na zúbok a vypracované ramená na fotkách, ktoré sa objavili v najnovšom čísle magazínu Flaunt.

Liam Hemsworth si zahral v dlhoočakávanom filme Hunger Games, ktorý sa do našich kín dostane o pár dní. (V niektorých multiplexoch sa dokonca plánuje špeciálna polnočná premiéra!) Hunger Games mali svetovú premiéru ešte len tento týždeň a už sa o nich hovorí ako o hite. Film vznikol podľa knižnej predlohy, ktorá minimálne v USA zožala veľký úspech. O Liamovi Hemsworthovi teda budeme asi počuť častejšie (nielen v súvislosti s jeho stále pubertálnou frajerkou), keďže sa plánujú ďalšie dve pokračovania.

Nepochopiteľný megaúspech Twilightu núti hollywoodskych producentov inšpirovať sa tínejdž bestsellermi (najlepšie takými na pokračovanie) a investovať milióny do ich filmovej podoby. Veď čo ak motyka vystrelí a práve Hunger Games preberú po Twilighte štafetu tzv. zlatej bane (aj keď oba filmy sú úplne o niečom inom).

 

 Liam Hemsworth v časopise Flaunt


Liam s Miley, ktorá dorazila na svetovú premiéru Hunger Games oblečená ako brušná tanečnica. Nepýtajte sa ma prečo.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk