Elisa Sednaoui je Cavalliho žena

pridal NoName 14.3.2012 o 17:05


Jej výrazný face a uhrančivý pohľad vám narozdiel od jej mena budú niečo hovoriť. Skúste sa zamyslieť, určite ste ju niekde videli. Indície sú: telka, reklama, parfum Roberto Cavalli. Viete, tá reklama na novú Cavalli vôňu, kde ženská v sexy šatách kráča k alfa samcovi a hádže náhrdelník – tak to je Elisa Sednaoui (24). Módny superobjav, ktorý ide hore.

Elisa za nezvyčajnú krásu vďačí talianskym, francúzskym a egyptským koreňom. Narodila sa 16. decembra 1987 v Taliansku, svojich prvých 6 rokov života však prežila v Egypte. Svoju kariéru naštartovala v kampaniach pre Chanel a Giorgio Armani. Najnovšie môžeme Elisu vidieť ako tvár vône Roberto Cavalli, ktorá bola uvedená na trh začiatkom februára tohto roku. Ako sám maestro Roberto povedal: , , Elisa je sebavedomá, úžasná osobnosť. Je živočíšna a neskutočne sexy. Má krásnu postavu a hypnotizujúci pohľad. Je to žena, akou by každá žena chcela byť, je to pravá Cavalliho žena.“ Medzi Elisine najväčšie úspechy možno zaradiť spoluprácu s módnymi domami Diesel, Love Moschino, Diane Von Furstenberg, Hogan či H&M. Jej tvár (a telo) zdobila napríklad titulky Vogue, Elle, Harper’s Bazar, W Magazine, L’officiel, Marie Claire. Ktorej modelke sa podarí ukradnúť si pre seba obálku prvých dvoch vymenovaných časopisov, tá to má v podstate vyhraté. Postupne sa objaví všade. ??

Elisa je multifunkčná žena. Okrem modelingu si pričuchla aj k herectvu. Objavila sa vo filmoch Eastern Drift, Bus Palladium, The Legend of Kaspar Houser. Viem, nie sú to žiadny Transformers, ale možno si raz zahrá aj vo veľkom hollywoodskom trháku. Ktovie. Zaujímavé je, že spolurežíruje dokumentárny film o Egypte (WTF?). To je na modelku naozaj nezvyčajné. A pikoška na koniec: Elisa je  krstniatko topánkového mága Christiana Louboutina (áno, to je ten s tými červenými podrážkami). Čo viac by si žena mohla priať? ?? ??

Práca pre Cavalliho

Elisa  z Rivombrosy

Niečo pikantnejšie (a módne)


 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk