Coco chce byť mamou. Celé zle.

pridal dominique 14.3.2012 o 9:00


Reality show Ice Loves Coco je taká úspešná, že už beží druhá séria. Kto sa na jej zadok dokáže pozerať tak dlho? V najnovšej časti sa dozviete, že Cocotka chce mať dieťa.

Predtým ako otehotnie, chce dať do poriadku svoj zdravotný stav. Žiaľ, zatiaľ len fyzický. Zaľúbená dvojica už zháňa nový dom, aby ich dieťa, ktoré ešte nie je ani v brušku, malo dostatok priestoru. Hmm, možno si Coco myslí, že dieťa nosí bocian zdravým a pripraveným mamičkám. Vôbec by som sa nečudovala.

Na jej stránke cocosworld nájdete veľa neuveriteľných vecí a veľa animovanej Coco. Animovaná Coco má taký veľký zadok, že keď sa prehne, padne jej až na ľadviny. To je čo? A ja som si myslela, že som už videla všetko…

Zaujímavá je aj sekcia – Art page. Táto žena má fanúšikov, ktorí ju kreslia, a existujú aj takí idioti, ktorí si ju neváhajú vytetovať.

Na stránke nájdete aj eshop, ak by ste sa Cocotky nevedeli nabažiť. DVD, plagáty a kalendáre pre všetkých úchylov sú k dispozícii. Stačí len pár klikov.

 

A rozhodne si pustite video. Ono to už ani nie je smiešne, ale tragické

Coco…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk