Nicki Minaj je váš erotický sen na dnešný deň

pridal sugar 15.3.2012 o 11:54


Teda, pokiaľ obľubujete čierne zelenovlasé vodníčky, ktorých zadok, ako jeden z mála, môže konkurovať tomu Coco(t)inmu. Pripravení?

Nicki Minaj natáča na Havaji videoklip k piesni , , Starships“ a niekto zo štábu si zmyslel, že bude dobrý nápad, keď sa v ňom objaví, váľajúc sa na pláži, v ružových bikinách. Zrejme práve tento , , kreatívec“ dostal za úlohu odháňať greenpeaceákov, ktorí chceli toto vyvrhnuté mláďa vorvaňa zatlačiť spať do vody. Počkajte, mám ešte lepší joke: Kreatívec neodháňal zelených, ale veľkú skupinu Japoncov, ktorá pribehla na pláž s kopijami, mačetami a samurajskými mečmi pripravená rýchlo skoncovať s touto kosatkou a dať si ju ako druhý chod po obľúbených rezňoch zo psieho mäsa. Alebo by spomínaný kreatívec mohol odháňať skupinku biológov, ktorá bola povolaná vládou, aby odobrala vzorky z neznámej morskej príšery, ktorú vyvrhol oceán. , , Môžeme si za to sami, “ mohol by povedať jeden biológ svojim kolegom: , , toľko ropy čo vytieklo z tankerov, zamorenie planéty, globálne otepľovanie… Naša Matka Zem sa nám mstí takýmito zmutovanými jedincami. O chvíľu rybám narastú nohy a ovládnu nás všetkých. Biológ by mohol hodiť ešte jeden smutný pohľad na Nicki Minaj a potiahnuť si z jointa…

Prepáčte, opäť som popustila uzdu svojej fantázie. ?? Pre fanúšikov Nicki Minaj ešte dodávam, že riadky vyššie sú len v rámci pikoškárskej srandy a jej nový album vyjde 3. apríla.

Čierna Coco(t) v akcii

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk