Rihanna a Katy Perry sa ľúbkajú

pridal sugar 18.3.2012 o 15:33


Čože? Vy neviete, že Katy a Rihanna sú kamošky? Ani Daru Rolins so Simonou Krajnovou hádam nespája hlbšia náklonnosť. Rovnakého muža síce ešte neshareovali, ale nikdy nehovor Chris Brown nikdy.

Katy Perry a Rihanna sa majú tak rady, že chcú naspievať spoločný duet. , , Plánujeme to už roky. Nehovorím, že na tom pracujeme práve teraz, ale ten song vyjde čoskoro. Katy je jednou z mojich najobľúbenejších speváčok, rovnako ako jeden z najobľúbenejších ľudí v hudobnom biznise. Nie je vypočítavá a je si istá sama sebou. Má síce oveľa, oveľa väčšie kozy, ale neukazuje ich úplne, tak ako ja. Jej úzke pery sú oproti mojim nič,  takže ju nemám prečo nenávidieť: Som krajšia a úspešnejšia. Ľudí ako Katy je málo, “ vyznala si Rihaňa v rozhovore pre Access Hollywood.

Po tom, čo vyšlo najavo, že manželstvo Katy a Havranieho princa je definitívne v troskách, Rihanna vyhlásila, že Katy pomôže nájsť nového chlapa. Na toto sa dá povedať len: Ó, môj Bože! Pikoškárky, keď vám vaša kamoška, ktorú jej ex zmlátil takmer do bezvedomia, (pričom jej hlavu niekoľkokrát nežne otrepal o dvere auta a už o tri roky neskôr sú z nich dobrí priatelia a.k.a. šukanie očakávajme skoro), ponúkne pomoc pri hľadaní partnera, skúste jej návrh ešte zvážiť. Na druhej strane, Katy je tiež na psycho chlapov rozbíjajúcich okná cudzími mobilmi. A teraz je celá modrá… V snoch sa jej zrejme prihovára tatko Šmolko alebo čo. Katka má modré vlasy, modré líčenie… Keby jej Chris poriadne jebol, nemusí sa maľovať nasledujúcich pár týždňov.

 

Niet nad úprimné šoubizové kamarátstvo

 

Keď sa odviaže Rihanna…

Keď sa odviaže Kata….

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk