Nová láska Majka Spirita, Vita

pridal NoName 20.3.2012 o 15:41


Každý ju chce. Dovolí vám dotýkať sa jej úplne všade. Stlačiť ju na tých správnych miestach. Je supermoderná, nikdy sa s ňou nenudíte a zmestí sa do vrecka. Aj vy môžete mať jednu. Tak ako Majk. PlayStation Vita sa predáva už aj u nás. ??

Minulý mesiac sa v bratislavskom Auparku konal špeciálny polnočný predaj najnovšej hračky z dielne Sony: PlayStation Vita. Hracej konzoly, ktorú spolu s mobilom nikdy nezabudnete doma na poličke. Veď čo by ste si vonku bez nich počali? ?? Inak, keď je reč o mobiloch, vývojári sa pri Vite nechali inšpirovať práve smarthphonmi. Pohyblivé obrazovky, sýte farby, neuveriteľný kontrast. Posledné dve vymenované atribúty oceníte najmä pri hrách, veď práve kvôli nim uzrela Vita svetlo sveta. Jasné, môžete ňou kamerovať, fotiť, pripojiť sa na net, pozerať si videá atď. Tieto funkcie, ktoré rozmaznaný súčasník (tzv. homo wifinus modernus) berie ako samozrejmosť, budú o chvíľu ponúkať hádam aj mikrovlnky, varné kanvice a žehličky na vlasy. Displej s uhlopriečkou päť palcov a rozlíšenie 960×544 vám však ponúka jedine Vita.

Jedni z prvých majiteľov tejto hernej krásavice sa stali aj traja známi chalani: Ego, Filip Šebo a Majk Spirit. Veď aj rapperi a futbalisti si nejako musia krátiť čas. Ego si vzal domov hneď dva kusy, možno jeden niesol vyťaženejšiemu Rytmusovi. Ktovie.

 Chcete vyhrať PS Vita? Tak neváhajte a vyhrajte na SECTOR.sk

U nás musia aj celebrity stáť v rade

, , Hurááá, máme Vitu!!!“

, , Hraví“ rapperi a futbalista: Ego, Majk Spirit a Filip Šebo (hádam vám nemusím vysvetľovať ktorý je ktorý) ??

 Majk Spirit si zaslúži extra pozornosť, keď už je ten Objav roku (a so sexy ?? )

PSVita sa predáva v dvoch verziách: Model Wi-Fi (249 eur) a 3G (299 eur)

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk