Justin Bieber sa pobil v ringu

pridal dominique 20.3.2012 o 8:41


Je veľmi pravdepodobné, že ste nič trápnejšie v živote nevideli. Sladký Bieber je preč. Prichádza nový, drsný a krvavý Justinisko.

Samozrejme, jeho hladkej tváričky sa dotkol jedine make-up. Justin (18) fotil pre magazín Complex. Špeciálne fotky vznikli na špeciálnu oslavu desiatych narodenín magazínu.

O jeho plánoch s muzikou: „Nemá zmysel robiť niečo, ak v tom nebudete najlepší. Vzdal som sa osobného života. Vzdal som sa mojich priateľov a rodiny a pokračoval v tom, čo milujem. Aby moji fanúšikovia boli šťastní. Prečo by som mal byť len ďalším spevákom? Mám pocit, že moja zodpovednosť je oveľa väčšia. Ak by som mal začať robiť strašnú hudbu, tak neočakávam, že ma budú mať ľudia radi. Ľudia by mi mali dať šancu a počúvať moju hudbu. Ak mi nechcú dať šancu, tak potom neviem. Toto je najväčší problém. Chcem, aby cítili, že moja hudba je cool a mali ju radi.“

O jeho vzťahu so Selenou: „Neexistuje spôsob, ako skryť váš vzťah úplne. Bolo by to ťažké, ak by sme neustále chodili niekam dvoma autami, zadnými vchodmi, inými dverami a hrali sa na Jamesov Bondov. To nie je vzťah, keď sa pred všetkými skrývate. To je nespravodlivé a nezdravé.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk