Brad Pitt stavia domčeky a je stále sexy

pridal dominique 21.3.2012 o 9:00


Čo sa týka charity, tak Brad Pitt (48) určite nezaostáva za svojou polovičkou Angelinou Jolie. So svojou nadáciou sa angažuje v projekte berlínskej architektonickej kancelárie, ktorá stavia eco-domy v New Orleans. Domčeky sú určené pre rodiny, ktoré v dôsledku hurikánu Katrina stratili strechu nad hlavou.

Hurikán Katrina vyčíňal v auguste 2005 v amerických štátoch Louisiana, Mississippi, Florida, Georgia a Alabama. Vyžiadal si vyše 1 800 obetí a približne 1, 3 milióna ľudí prišlo o majetok.

Projekt prišla s kamerou podporiť aj jeho kamoška Ellen DeGeneres, ktorej stále fešný Brad porozprával o projekte. Ellen v New Orleans dokonca vyrastala. Herec pozná niektorých obyvateľov postihnutej štvrte po mene a je s nimi kamarát. Milé, nie:)?

Inak, prečo si Američania stavajú papierové domy? Keby ich postavili normálne z tehál, tak neverím, že by ich každý silnejší vietor zrovnal so zemou..

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk