Willow Smith a jej slniečkové vlasy

pridal sugar 26.3.2012 o 10:16


Willow Smith a.k.a. Vŕba Kováč vie, že sa na Slovesnku konečne oteplilo. Že prišla jar, ľady sa topia a slniečko po dlhých mesiacoch opäť hreje ako teplý úsmev Paviela Rochnyaka. Preto si dala na vlasy žltú. (Iné vysvetlenie nemám. Teda mám, ale nechcem byť vulgárna).

Vŕba Kováč (11) sa vybrala na nákupy do mesta, pretože s nevyčerpateľnou kreditkou jej ocka musí byť šoppingovanie naozajstná zábava. Ale pozor! Aj Vŕba Kováč si za svoj krátky, zaujímavý život stihla zarobiť. A nie málo. Za tých pár piesní čo naspievala pod ochrannou, producentskou rukou Jay- Z-iho, zhrabla skoro milión dolárov. To je možno viac ako ste si za svoj dlhý, nudný život zarobili vy. Nabudúce sa viac posnažte a naroďte sa v superbohatej celebritnej rodine. Potom bude život (s)hračka.

 

Willow sa za ruku zatiaľ vodí len s kamoškami. Keď sa bude cítiť dospelou a pripravenou osamostatniť sa (odhadovaný vek 13) privedie domov niečo podobné ako je Marilyn Manson. Prípadne rovno jeho.


 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk