Patrick Schwarzenegger akoby otcovi z oka nevypadol

pridal sugar 26.3.2012 o 8:14


Svet je plný prekvapení a priezvisko Schwarzenegger vám môže evokovať mladosť, charizmu a sexepíl a nie len vrźgajúce šŕoby rakúskeho Terminátora v dôchodkovom veku.

O Patrikovi Schwarzeneggerovi (18) sme písali už viackrát, naposledy nám dominique priniesla správu o jeho nehode na lyžiach, pri ktorej si takmer rozťal zadok na dve polovičky. To by už mal potom štyri. Našťastie je mladý Švarcík aj jeho zadok v úplnom poriadku. Obaja si užívajú slnečné počasie na Floride. ??

Patrik sa vybral na dofču spolu s niekoľkými priateľmi, z nich istú časť tvoria aj dievčatá. Zatiaľ sa však neobjavil žiadny fotodôkaz, že by nejaká z prítomných dám, bola jeho vyvolenou. Žiadne soft porno a lá Selena Gomez a Justin Bieber sa na pláži nekonalo. Napriek rozdielnemu zovňajšku (najmä v oblasti sánky) je však Patrick syn svojho otca. A všetci vieme, že Arnold je kanec, ktorý dá dolu všetko čo sa aspoň trochu podobá na ženu. Napríklad dlhoročnú rodinnú slúžku. Patrik, o ktorého média javia čoraz väčší záujem , sa vo veciach , , lásky“ určite čoskoro rozbehne tiež.

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk