Ian Somerhalder a jeho psí pohľad

pridal sugar 27.3.2012 o 7:02


Nepýtal si tu niekto Iana S.?

Každý kto sleduje Iana Sexyhotera v Upírskych denníkoch vie, že so svojim magickým pohľadom dokáže veľké veci. Napríklad prinútiť nás tešiť sa na ďalší diel rovnako nedočkavo, ako sa teší Donatella Versace na ďalšiu plastiku. Ian vie hodiť zlý upírsky pohľad, ale keď má pri sebe Elenu tak aj pohľad šteňaťa. Hocijako sa tvári, fanúšičky majú chuť poprosiť ho, aby ich z lásky k blížnemu svojmu, pretiahol. Aspoň vo sne.

Ian najnovšie dostal cenu za najväčší počet orgazmov spôsobených cez televíznu obrazovku  za angažovanie sa v boji za práva zvierat. Na udeľovaní cien Genesis Awards pózoval so psíkom Uggiem, ktorý si zahral v tohtoročnom oscarovom filme The Artist. V minulosti boli nositeľmi Genesis Awards celebrity ako Anderson Cooper, Ellen DeGeneres, či Oprah Winfrey. Ian po slávnostnom večeri o svojej cene napísal na twitter: , , Dnes spí vedľa mňa…“. Inak by mala druhú polovičku jeho postele okupovať kolegyňa z Upírskych denníkov, Nina Dobrev.

 

Ian na Genesis Awards


 

 Viac Iana

 

 

 

Plus kolegovci z Upírskych denníkov

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk