Hollywoodske matky radia

pridal poppy 29.3.2012 o 15:56


Ste čerstvá matka a vy nejete svoju placentu, a nekŕmite svoje ratolesti napľutím im do papuľky? Do kúta!

Alicia Silverstone nielenže robí divné veci, ale ich aj zverejňuje. Najnovšie táto zarytá vegánka ukázala svetu, ako inovatívne kŕmi svojho syna. Jedlo sama požuje a potom ho pekne, z úst do úst, nakŕmi. Keď obeduje polievku, zelenina z nej ide jej synovi, ktorý sa po takomto spôsobe jedenia ide zabiť (keďže iný spôsob, tento chudák malý, nepozná). Dobre, viem, že v niektorých kultúrach, je to bežné, ale tá americká k nim určite nepatrí. Keby žila v chatrči bez elektriny, nepoviem ani pol slova, ale som si istá, že sa v jej peňaženke nájde pár dolárov na mixér. A keď sa už chcela Alicia o túto prevratnú metódu kŕmenia podeliť, nemala k tomu robiť žiadne video (NÁJDETE TU). Každý normálny človek, ktorý si ho pozrie podľa mňa musí byť zhrozený. No a pre matky, ktoré toto „vtáčie kŕmenie“ obraňujú; ani lekári s tým príliš nesúhlasia, dieťa sa takto vystavuje všakovakým škaredým baktériám, ktoré jeho matka nachytala kade-tade a ani o tom nemusí vedieť. Okrem toho som zvedavá, dokedy ho takto bude kŕmiť a či ten malý niekedy uvidí aj príbor.

January Jones zatiaľ ešte neurobila video, v ktorom je svoju placentu (a keď ho natočí, sme o krok bližšie ku koncu sveta). Dobre, kým je tá placenta v tabletkách a nemá ju v chladničke v nejakom náleve, ešte by sme sa tomu koncu sveta mohli nejako vyhnúť. I keď herečka najskôr bojovala s predstavou, že by takéto niečo mala jesť, napokon sa nechala ukecať: „Sme jediné cicavce, ktoré svoju placentu po pôrode nezjedia. Nejde o nijakú mágiu alebo čo, odporúčam to všetkým matkám.“ Placenta spracovaná do piluliek vraj pomáha novopečeným mamičkám zotaviť sa po pôrode rýchlejšie a načerpať veľa novej energie. Proti chuti…

Alicia Silverstone a jej desaťmesačný syn Bear Blu, ktorý sa volá ako zvieratko a je aj tak kŕmený

 

 Požieračka placenty January Jones a jej syn Xander

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk