Mark Wahlberg chce vašu pozornosť

pridal sugar 1.4.2012 o 12:56


Tento týždeň sa na pikoškách niesol v znamení vypracovaných mužských tiel a zakončiť ho pikoškou o Markovi Wahlbergovi (40) sa mi zdá viac ako vhodné. Čo myslíte?

Mark (v ksichtíku) trochu zostarol ale jeho namakané telo sa stále podobá na to zo začiatku 90. rokov, o ktorom mali vlhké sny dievčatá po celej zemeguli. Vtedy si samozrejme hovoril Marky Mark a bol to frajerský rapper. Mark by mohol naspievať niečo aj v súčasnosti. Len tak, z recesie. Dať si na hlavu šiltofku obliecť sa do flanelovej košele (to kedysi letelo) a zo srdca si zarepovať. Ak by poprosil Rihannu, aby mu naškriekala refrén, určite z toho bude hit. Keď s ním budete, navrhnite mu to.

Marka načapali paparazzi hore bez na filmovom pľaci, momentálne natáča film ( Pain and Gain) podľa skutočných udalostí. Dej je o dvoch chlapíkoch, ktorí sa zamiešali do únosu, a ten nevyšiel podľa ich predstáv. Dôležitá info: Markovi bude vo filme sekundovať Dwayne Johnson alias The Rock, takže o hory svalnatého testosterónu nebude vo filme núdza.

 

 

 

 

 

 

Toto ma vždy dostane. Marky Mark a jeho reklama na Calvina Kleina:

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk