Rokfort tu vždy bude, aby vás privítal doma

pridal sugar 2.4.2012 o 14:02


Túto vetu povedala J.K. Rowlingová fanúšikom pri rozlúčke s filmovým Harrym Potterom (premiéra Dary smrti II). Svet čarodejníkov našťastie nájdeme nielen v našich obchytaných, x-krát prečítaných knihách, ale aj naživo. Okrem zábavného parku či návštevy Rokfortu, je tu teraz ďalšia potterovská atrakcia. Ste zvedaví?

Spoločnosť Warner Bros, ktorá osem čarodejníckych filmov ochotne financovala (aby nie,  veď na každej časti zarobili hotový majland!) premenila svoje londýnske filmové štúdiá na akési múzeum. Veľmi zaujímavé múzeum, v ktorom sú vystavené objekty a kulisy, ktoré sme mohli vidieť vo filmoch. Tak napríklad: Rytiersky autobus, dom príjemných Dursleyovcov, v ktorom trávil Harry každé prázdniny, ale aj slávnu Hagridovu motorku a kondóm v jeho veľkosti. Na slávnostné otvorenie , , Making of Harry Potter“ prišiel kadekto, avšak tí najdôležitejší, teda Daniel Radcliffe a Emma Watson tu ani nepáchli. Obaja sú v USA, točia nové filmy a na ďalšie velebenie príbehu okuliarnatého čarodejníka nejako nemajú chuť. Nie je to v zmluve, tak čo sa budú obťažovať. Fúúúj! Som sklamaná. Najmä Daniel by sa mal na týchto akciách zúčastňovať, lebo bez obrovskej dávky šťastia a náhody, vďaka ktorej filmovú úlohu dostal, by bol teraz NIGDO a nie jeden z najbohatších chalanov na svete. Dostavili sa aspoň: Rupert alias Ron, Bonnie alias Ginny, Tom alias Draco, Alfie Enoch alias Dean Thomas a Evanna alias Luna Lovegoodová.

Z Alfieho vyrástol krásny mulat, alebo čo je. Ron sa na červenom koberci ukázal v námorníckom kabáte, ktorý zrejme ukradol kapitánovy havarovanej lode Concordia a ako vždy bol cool. Mám rada jeho milo ujetý štýl. Ginny došla oblečená ako pod vplyvom kliadby Imperio. Takto sa nemohla obliecť z vlastnej vôle a už vôbec nie si vedome na nohy jebnúť topánky, v ktorých desať rokov pred ňou, krepčila Geri Halliwell v Spice Girls. To najlepšie som si nechala nakoniec: Evannu Lynch som  vždy pokladala za dokonalú Lunu Lovegood, vyzerala presne tak étericko – zvláštne. Momentálne sa v nej však objavila , , bitchy side“ a rozhodla sa, že podobne ako Erika Judíny ukáže všetkým svoje nohy v plnej paráde. Pôsobila však lacno ako z číňaku. Či sexy? Ja neviem, posúďte vy.

 

 Tom, Rupert a Bonnie

 

 

 Rupert Grint

 

 Tom Felton (hore s frajerkou)

 Alfie Enoch

 

 Bonnie Wright a Rupert

 Bonnie a Evanna Lynch

, , Chcete vidieť moju čarovnú ťaviu nohu?“

 Herci a režiséri všetkých dielov. Evanna prosí svojimi zbraňami o novú, dobrú rolu ??

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk