Stará dobrá čiernovlasá Rihanna

pridal sugar 2.4.2012 o 7:41


Neo(d)vracajte pohľady od tejto fotky, nie je to žiadny starý záber! Zabudnite na blond, Riha sa po dlhej dobe opäť vrátila k čiernej farbe a vyzerá tak ako kedysi.

Rihanna (neznesiteľne) dlho nosila na hlave červenú farbu, respektíve červené parochne, a potom nás šhockla ako blondína. Jej blond hriva vyzerala ako Shakirin skalp a vyvolávala búrlivé reakcie. Inak videl niekto z vás v poslednom čase Shakiru? Vidíte? Veď hovorím!

Poriadne sme si na blond Riahaňu ani nestihli zvyknúť a už si džebla na hlavu čiernu. Nuž, hlavne, že sa nebojí plešatosti. Megadôležitú newsku o zmene svojho lacného imidžu oznámila svetu cez twitter. A to rovno fotodôkazom. Teda niekoľkými. Rihanna je momentálne v Japonsku na premiére filmu Battleship (stvárnila v ňom vedľajšiu postavu) a v krajine, kde je človek Lost in Translation, sa asi veľmi nudila. A tak si zapálila obľúbeného jointa (s tým, že rada marišku sa netají) a pózovanie sa mohlo začať! Obrázky boli na našu sadomaso princeznú veľmi nevinné, zrejme nechcela brať do lietadla veľa matrošu. Neskôr dostala papavku a srdeční a mierumilovní Japonci jej naservírovali psa, delfína a jednorožca. Presne v tomto poradí.

Rihanna s čiernymi a predĺženými vlasmi

 

 

 

 

 

 

Radosti tehotenstva  jednorožkýň

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk