Ashton Kutcher vyzerá ako Steve Jobs za mlada

pridal dominique 3.4.2012 o 14:15


V máji sa začne natáčať nový životopisný film o Stevovi Jobsovi, zakladateľovi Apple. Film sa bude volať jednoducho Jobs.

Film bude zobrazovať Steveov život od hipíka až po uznávaného tvorivého podnikateľa. Snímku bude mať pod palcom režisér Joshua Michael Stern (Swing Vote, Neverwas).

Čo hovoríte na Káčera? Podľa mňa sa celkom podobajú. Netuším síce, ako ho pretvoria do Steveovej neskoršej podoby, ale hollywoodski kúzelníci dokážu všeličo.

Ashton hrá momentálne v seriáli Dva a pol chlapa boháča Waldena Schmidta, ktorý tiež zbohatol vďaka IT technológiám. Pre mňa však navždy zostane pribrzdený Kelso zo seriálu zo seriálu Tie roky sedemdesiate, prípadne sa mi pri pohľade na neho vybaví zhúlená tvár v tom filme, ako hľadali svoje auto.

Steve, ktorý zomrel 5. októbra 2011 ako päťdesiatšesťročný, sa zrejme ešte bude „prehadzovať v hrobe“. Okrem spomínanej snímky pripravuje ďalší film aj spoločnosť Sony.

 

Steve

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk