Robert Pattinson splavuje Hron

pridal sugar 5.4.2012 o 20:16


 , , Najkrajšie stromy sú na Horehronííí…“

Jasné, jasné, Robo Pé nesplavuje Hron, ale s týmto momentálnym lookom, by tam celkom zapadol. Na ten Hron. Alebo na nejaký opustený ostrov, kde by mu robil spoločnosť Piatok. Prípade zakrvavená lopta Wilson. Podľa toho aké by mal šťastie.

Pýtate sa načo je Robkovi na niečom, čo vyzerá ako surf, pádlo? Nuž, to čo robí na týchto fotografiách sa volá paddleboarding a je to vlastne také updejtnuté surfovanie. Viac neviem, lebo ja to nerobím. Ak to robí niekto z vás, tak nám napíšte vaše dojmy z tohto športu. Alebo ešte lepšejšie: Napíšte nám aké máte dojmy z posledného dielu Farmy. Rátali ste s tým, že do duelu pošlú HelloKitty (Eva)? Kto myslíte, že v súboji dopadne lepšie – HelloKitty alebo Auparkwhore (Monika)? A kto podľa vás vyhrá celú farmu? Roland? Alebo Adam alias Zaľúbilsachlapec? Koľko mu podľa vás bude trvať vytriezvenie z umelých kôz Pikoly Komorovej? Píšte nám!

 

 Robo si podpažie neholí -Kristen Stewart má rada, keď ju tými chlpmi šteklí po tvári

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk