Lara Flynn Boyle a jej plastický sen

pridal sugar 8.4.2012 o 10:30


Lara Flynn Boyle (42) to konečne dokázala. Jej tvár je už tak napichaná kyselinami a jedmi, že sa na svoje staré ja vôbec nepodobá.

Laru Flynn Boyle si môžete pamätať z dvojky Mužov v čiernom, kde hrala sexy mimozemšťanku, prípadne zo seriálu Twin Peaks. Alebo si možno spomínate, že istý čas randila s (už vtedy obstarožným) Jackom Nicholsonom. Mimochodom, práve som vymenovala jej najväčšie životné úspechy. Ups.

Lara sa v skutočnosti nikdy nestala áčkovou hollywoodskou herečkou. Natočila veľa filmov, na ktoré si už nikto nespomína a pár rokov ťažila z imidžu sexice. Mala rovnako zvodný pohľad aký na nás teraz upiera Megan Fox (a keď tak nad tým premýšľam, to nie je jediná vec ktorá ich spája). Viac ako o Larinej hereckej kariére sa písalo o jej šialene vychudnutom tele (anorexia) a veľkej záľube v plastikách. A práve to sa na jej výzore najviac podpísalo. V súčasnosti naozaj nevyzerá veľmi vábne. Bezzadkové telíčko a na ňom smiešne veľká spuchnutá tvár, do ktorej keď aplikujú ešte jednu injekciu nejakého svinstva – exploduje ako vajce v mikrovlnke.

 Megan Fox o pár rokov?

 

 

 

 

Predtým…

 

 

 

 Porovnávačka

 

Čo rok, to zmena

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk