Ďalší návrat do Modrej lagúny

pridal sugar 11.4.2012 o 12:02


V Modrej Fuckgúne bude opäť horúco. História sa zopakuje a na ostrov stroskotajú dve čisté duše, ktoré budú pod prístreškom z palmových listov robiť všelijaké , , no – no“ veci. Veď na opustenom ostrove neexistuje lepšie trávenie času, najmä keď nemôžete kukať Hotel Paradise.

Tentokrát by mal byť dej Červenej Modrej Lagúny zasadený do súčasnosti, o čom svedčia aj moderné plavky novej ženskej hrdinky a , , kapsáče“ jej vyrysovaného spolustroskotanca. Cool. Títo dvaja priplávajú na ostrov ako tínedžeri a nie malinkaté deti, ktorým nikto nevysvetlil, že keď sa pipík strčí do mušličky môže priletieť bocian. Z toho mi logicky vyplýva, omnoho viac sexuálnych skúseností a záchrana príde na pomoc tiež skôr. Človek si v 21. storočí nemôže dopriať luxus ako kedysi Crusoe – len tak niekde stroskotať na pár rokov… V dnešnom zmapovanom svete sa na každom druhom , , opustenom“ ostrovčeku vyvaľuje celebrita, ropný magnát alebo Geissenovci. Ach jaj. Inak, hlavní hrdinovia budú tiež poznať slová ako , , mobil“, , , notebook“ alebo , , prerušovaný sex.“  Ktovie, možno aj , , si zabil“. ??

Hlavné úlohy dostali austrálske seriálové hviezdy Indiana Evans (21) a Brenton Thwaites (22) a film by nemal ísť do kín, ale rovno do televízií. To neznie veľmi príťažlivo. Možno ho budú hrať aj na TV Doma, aspoň bude zmena. Vždy keď prepínam stanice hrajú tam furt Ingu Lindströmovú. PS: Vševediaci gúgl mi práve prezradil, že skutočné meno spisovateľky Ingy Lindström je Christiane Sadlo. Zaujímavé…

Indiana Evans nie je po dokonalej Brooke Shields a Mille Jovovich sklamaním, čo myslíte?

 

 

 

 

 

 

Brenton Thwaites si zahrá (Ľado)borca

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk