Johnny Depp nevie hrať bez mejkapu

pridal sugar 12.4.2012 o 12:05


Nový hororovo-rozprávkový vizuál Johnnyho Deppa je na svete. Tentokrát sa predstaví ako po krvi bažiaci Barnabas. Vidíš, Edward? Takto má vyzerať skutočný upír!

Už to tak vyzerá, že Johnny sa nevie správne uvoľniť pred kamerou, pokiaľ na sebe nemá natreté vedro vápna. Fascinujúce  na ňom je, že akúkoľvek nelákavú fasádu si dá spraviť v maskérni, vždy vyzerá akosi deppovsky dobre. Bláznivo a sexy. Tak to vie len Johnny.

Tentokrát opäť spojil sily so svojím dvorným režisérom Timom Burtonom a výsledkom nie je len typická zmena Johnnyho imidžu, ale aj lákavé filmové dielo. Tak počúvajte: Johnny vo filme Dark Shadows, odohrávajúcom sa v 19. storočí, stvárňuje bohatého dediča, ktorý si užíva rodinný majetok a pozornosť žien. Raz sa však preráta, keď zlomí srdce Angelique Bouchard (Eva Green), ktorá je tak trochu čarodejnica. Tá sa ho rozhodne premeniť na upíra a keďže nemala dobrý deň (krámy?) rozhodne sa ho aj pochovať zaživa. Johnny má však štígro lebo ho náhodne vyslobodí Kristen Stewart. Ale nie, žartujem. Nejako sa dostane z truhly von a vracia sa domov… Keďže ja nie som multikino, ktorému zaplatíte 6 eur za lístok a ďalších 5 za pukance s pepsinou, záver vám neprezradím. Ale môžem vám povedať, kto sa v Dark Shadows objaví: Tak napr. Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter či Chloe Moretz…

 


 

 

 

 Michelle Pfeiffer

 

 Eva Green

 

 Helena Bonham Carter

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk