Tajné zbrane Jennifer Love Hewitt: Striptérska tyč a vanilka

pridal poppy 13.4.2012 o 17:26


Kde bolo tam bolo, žila raz jedna herečka, ktorá kvákala aj keď nemala o čom… a kvákala, a kvákala… a potom sa hanbila.

Jennifer Love Hewitt v poslednej dobe perlí jedna radosť. Najnovšie sa stala terčom médií, keď sa verejne priznala (s patričným sebavedomím), že poškuľuje po nedávno rozídenom Adamovi Levinovi. Herečka sa neskôr priznala (s oveľa menším sebavedomím), že mala držať jazyk za zubami. Predpokladala totiž, že sa Levinovi nepáči, že sa všade píše o tom, že by ho brala. A dala. Adam Levine sa nakoniec k tejto téme predsa len vyjadril, slovami: „Lichotí mi to, je to veľmi milé a dobre sa to počúva“. Hm, neviem, mne to príde ako celkom slušný odpis. Ako keď vám stará mama dá bombarďáky, lebo ona také nosí a bola na ne akcia, tak zobrala aj vám. Tiež jej poviete, že je to od nej milé, ale neplánujete ich mať nikde blízko svojho intímneho pokladu.

A čím by chcela takého Levina uloviť? Svojou tajnou zbraňou predsa! Herečka vraj nosí v kabelke vanilkový extrakt na pečenie, ktorý si v blízkosti mužského pohlavia kydá na krk. „Vždy mi chlapi hovoria, že voniam skvelo!“ (podľa mňa je to tým množstvom alkoholu, v ktorom sa tá vanilka lúhuje…k tomu sú chlapi prirodzene priťahovaní). Osobne si myslím, že by Jennifer priťahovala mužov viac, keby držala jazyk za zubami a mala na sebe len spodnú bielizeň, pretože, čo si budeme hovoriť, momentálne vyzerá neskutočne. Kvôli postave striptérky v novom seriáli The Client List, sa aktívne venovala tancovaniu pri tyči, čo sa jej očividne vyplatilo.

Nový seriál The Client List

 

Jennifer Love Hewitt vo forme…

 

 

 

 

…a keď nie je vo forme…

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk