Superluxusný apartmán Alice Keys

pridal sugar 15.4.2012 o 12:28


To, že Alicia Keys (31) môže New York nám už zaspievala spolu s Jay-Zim v piesni „Empire State of Mind“. Alicia pozná Veľké jablko veľmi dobre, keďže sa v ňom narodila. Ako dievčatko snívajúce o kariére speváčky ešte nemohla tušiť, že si tu raz kúpi apartmán za osemnásť miliónov dolárov.

Alicia Keys si v New Yorku zaobstarala naozaj honosné bývanie. Do jej apartmánu v SoHp by sa snáď zmestil celý váš rodinný dom aj so záhradou a psom. Moja kamarátka sa kurát vrátila z New Yorku, kde rok žila a rozprávala mi ako za , , malú, špinavú izbičku“ platila takmer 700 dolárov. V prepchatom, drahom veľkomeste je slušné bývanie luxusom a každý meter štvorcový navyše vám urobí prievan v peňaženke. Celebrity však tieto , , typicky ľudské finančné problémy“ riešiť nemusia.

Zdá sa, že Alicii apartmán predsa len prestal vyhovovať a momentálne je na predaj za spomínaných 18 melónov. Alicia však svoj rodný New York určite natrvalo neopustí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk