Rihanna si to rozdá s mimozemšťanmi

pridal sugar 17.4.2012 o 8:33


Rihanna má na konte nespočetné množstvo hudobných hitov, nadišiel čas dobyť filmový svet. Nebude bojovať iba s holými, potetovanými rukami, vyfasuje samopal aj guľomet. Svoju presnú mušku nám predvedie v akčnom sci-fi Battleship. Už som spomenula, že film pochádza z tej istej dielne ako Transformeri?

Rihaňa si zahrá v Battleshipe alebo teda v Bojovej lodi vojačku Raikesovú, ktorá nie je žiadna trasorítka. (S drsnosťou má Rihannna aj , , v civile“ bohaté skúsenosti, stačí si pozrieť niektoré jej videoklipy a človek hneď nadobudne pocit, že skôr ako chlap ju, by znásilnila ona jeho. A ešte by mu na bradavky pripla cvočky. A poriadne ho vyšľahala koženým bičíkom. Kto je tvoja barbadoská kráľovná?! Há? Plesk!)

Postava Raikesovej jej pre Rihannu, ktorá nikdy nestavala na imidži krehkej žienky, ako šitá na mieru. Raikesová je odborníčka na zbrane a muníciu, čo ocení celá posádka bojovej lode, ktorá bude čeliť mimozemskej invázii A ako to vo filmoch býva zvykom, mimozemšťania budú disponovať supertechnikou a snahou,  nás ľudí, tak trochu preriediť. Pod film Battleship sa podpísala producentská spoločnosť Hasbro, ktorá má , , na svedomí“ aj Transformerov. Režisér Peter Berg sľubuje podobný akčný nárez a vymakané efekty na aké sme si zvykli pri boji Autobotov s Decepticonmi. Tak uvidíme.

PS: Chalani môžu v kine okukovať Rihannine kerky, ktoré si dala špeciálne nakresliť kvôli filmu a baby môžu zasa slintať nad čoraz obľúbenejším Alexandrom Skarsgardom. Okrem nich hlavné postavy stvárnia: Taylor Kitsch, Brooklyn Decker a objaví sa i Liam Neeson.

 

Rihanna alias Raikesová

 

 

 

Postery k filmu s anglickým a španielskym podtitulom: Boj o Zem začína na mori

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk