Ian Somerhalder chce, aby ste separovali

pridal sugar 23.4.2012 o 6:55


Pozrite sa naňho! Keď sa nenamáhate (kvôli budúcim generáciám) hodiť prázdnu fľašu od coca-coly do toho správneho kontajnera, tak to urobte aspoň kvôli Ianovým modrým očiam.

Ak si myslíte, že tie farebné kontajnere na vašom sídlisku sú na okrasu, ste trošken mimo. Rovnako sa mýlia aj tí, ktorí sú presvedčení, že separovanie znamená hádzať do farebných košov odpadky rovnakej farby. (Napr., šupka z banána a škrupinky od vajíčok idú do toho žltého, do zeleného hodím splesnený chlieb). Pikoškári, veď ja viem, že väčšina z vás veľmi dobre vie, na čo slúžia tieto farebné koše… ale prečo to mnoho z vás nerobí, há? Há??? Kto z vás separuje, ruku hore!

Ak máte radi Ian Somerhaldera, musíte myslieť ekologicky. Ináč zavináč, nebude mať rád on vás. Bojuje za , , zelenšiu planétu“ a dokonca založil organizáciu IS Foundation, ktorá združuje ekologických aktivistov a ochrancov zvierat. Tento víkend organizoval v Kalifornii akciu The Influence Affair, kde sa riešili škody napáchané na Matičke Zemi. Tiež sa tam dražili obrazy celebrít a prítomní si mohli kúpiť aj Ianov obraz a doma nad ním… premýšľať. O PET fľašách a tak celkovo.

 

V Ianových ekologických krokoch kráča aj jeho frajerka Nina Dobrev, kolegyňa z Upírskych denníkov. Mimochodom, keď sa jej na akcii pýtali , , od koho má šaty“, povedala, že si ich kúpila na Havaji v pouličnom stánku. ??

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk