Miley Cyrus: „Tenká som ja tenučkááá…“

pridal sugar 1.5.2012 o 11:42


Miley Cyrus chudne a nepotrebuje na to ani Zoru Czoborovú.

Miley Cyrus sa v poslednom čase viditeľne stenčila. Keďže poznáme rôzne neslávne praktiky celebrít, do úvahy hneď pripadajú dve možné vysvetlenia: Anorexia alebo bulímia. Prípadne tretie: koks. Celebritky nešnupú len preto, že na to majú a tie nahé striptérky, ktoré ho na každej párty roznášajú na táckach, sú také neodbytné. Koksík je mňamka, lebo sa po ňom zázračne rýchlo chudne. Veď sa pozrite na Paris. (Keď fúka vietor, ľudia kráčajúci za ňou si myslia že sneží.)

My ale riešime Miley. Tá sa od nového roku vrhla na pravidelné cvičenie. Pilates štúdio, kde rada parkuje na mieste vyhradenom pre postihnutých (čo nám chceš naznačiť, Miley?), navštevuje takmer každý deň. Tiež diétuje. Teda tvrdí, že zle znáša niektoré zložky potravín, preto zo svojho jedálnička všeličo vylúčila, hoci do minulého roka jej chutilo všetko… Práve na konci roku 2011 sa Miley zaoblila, čím strhla na seba nechcenú pozornosť. Hoci na svoj twitter písala správy typu: , , Nenazývajte ma tučnou, mám sa rada taká, aká som“, tlaku bezchybného Hollywoodu zjavne podľahla.

 

Miley navštevuje pilates štúdio a celkovo viac športuje

 

 

 BTW: Myslíte si, že celebrity zbierajú po svojich psoch hovienka alebo na to majú ľudí?

Miley na konci roka 2011

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk