Taylor Swift má nové prsia

pridal dominique 1.5.2012 o 6:01


Celebrity chodia na plastiku častejšie ako bežný človek k zubárovi. Dokonca možno častejšie. Ani sa im nečudujem. Zatiaľ čo ich zákrok väčšinou skrášli, vám u zubára pribudne ohavná plomba.

Taylor samozrejme nepatrí k tým ženám v Hollywoode, ktoré si dajú prsia upraviť o päť čísel a potom budú tvrdiť, že je to prirodzené, prípadne, že im prsia narástli po požití tabliet. Speváčka postúpila len decentnú plastiku, aby mala čo vytasiť do plaviek. Ja ju chápem. Je väčšia zábava vyberať si plavky podľa toho ako vyzerajú, než podľa tvarou košíkov, výstuže či iných vylepšovákov.

Paparazzi ju nedávno nafotili v pásikavých šatách a chlapskému oku teda neuniklo, že je tam toho trošku viac ako bývalo. Ženy vedia, že takýto efekt sa dá ľahko vykúzliť kvalitnou podprdou, lenže Taylor sa prezradila inak. Bez slov. Vbehla do obchodíku s prádlom Victoria’s Secret a nakúpila si viac ako pätnásť podprseniek. A to už je trošku podozrivé, nie?

 

Nakupuje…

Predtým a teraz

V mladosti:)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk