A titul Miss Ťavia noha získava…

pridal sugar 2.5.2012 o 11:06


Kohože by ste si tipli, priatelia?

Táto “ťavia noha“ parazituje na tele Mariah Carey. Píšem parazituje, pretože tá VEC vôbec nemusí mať pozemský pôvod. Možno na našu planétu cestovala desiatky svetelných rokov, aby sa nakoniec zmocnila tela nič netušiacej Mariah. VEC je mimoriadne inteligentná. Vie meniť svoju podobu a tváriť sa, že je ťavia noha enormných rozmerov. Nuž a ako hostiteľku si vybrala slávnu speváčku, aby sa jej ľahšie podarilo splniť svoju misiu: Zničiť ľudstvo.

Ak nie ľudstvo, tak minimálne naše estetické cítenie. A VEC je zatiaľ úspešná! Veď sa pozrite, úbohú Marišku prinútila obliecť si túto maškarádu. Žiadna žena s príčetnou mozgovňou by sa takto nedogabala. Tieto fotky otupia váš cit pre krásu aspoň na dva týždne. A ani Alah netuší,  čo ju zákerná VEC donúti obliecť nabudúce… V jednom sa však medzinožný mimozemšťan prerátal: V obtiahnutom overale sa prezradil, pretože nikto na svete nemôže mať takúto obrovskú ťaviu nohu. Nikto.  Teraz, keď o ňom vieme, budeme bojovať za estetickejšie zajtrajšky a len tak sa nedáme! Keď ľudstvo prežilo šialenstvo Britney Spears a spev Paris Hilton (a naopak), nejaký mizerný  mimozemšťan nás nezlomí! Navyše Mulder a Scullyová sa už o to postarajú.

Mariah (s vesmírnym parazitom) na koncerte v luxusnom  horskom stredisku v Alpách

 

 

 

Nick Cannon, manžel Mariah, pár sekúnd predtým ako zavolal Mulderovi…

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk