Clint Eastwood zapredal dušu. Bude ako Kardashianka

pridal dominique 3.5.2012 o 6:00


Zatiaľ síce nespáva s černochmi a jeho manželstvo trvá dlhšie ako tri dni, ale podpísal kontrakt s televíziou E! a bude mať vlastnú reality šou s názvom Mrs. Eastwood And Company.

Veľmi, veľmi smutné. Myslím si však, že Clint (81) je v tom viac-menej nevinne. Deduško už má svoje roky a isto sa dá ľahko zmanipulovať svojou mladšou ženuškou. Dina Eastwood je reportérka, moderátorka, herečka a tiež manažérka skupiny Overtone. A práve táto skupina sa bude v showke objavovať častejšie než samotný Clint.

Okrem jeho manželky a skupiny budete môcť sledovať život jeho dvoch dcér. Mladšiu Morgan (15) má s aktuálnou manželkou a staršiu Francescu (18) s herečkou Frances Fisher.

Naplánovaných je zatiaľ desať epizód, ktoré sa budú nakrúcať v dome Clinta Eastwooda v Los Angeles. A prvý diel sa na obrazovkách objaví už dvadsiateho mája.

Clint sa okrem svojej reality show vracia pred filmovú kameru vo filme Trouble with the Curve. Tento rok ho uvidíme v kinách po boku Amy Adams či Justina Timberlaka.

 

Dirty Harry z roku 1971

Za mlada…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk