Horúci kúpeľ s neplnoletou Courtney

pridal sugar 7.5.2012 o 18:54


„Horúci kúpeľ s neplnoletou Courtney“. Takto by sa nazývalo porno s Court (17) v hlavnej úlohe, keby bolo v USA povolené točiť sex so stredoškoláčkami. Perverzáci všetkých krajín, nebuďte smutní! Na konci augusta tohto roku dosiahne táto neviestka plnoletosť a už sa bude fotiť iba nahá. A ktoviečo ešte. Help Us,  Ó Jesus!

Keď už opäť pretriasame Courtney a jej vek… Rozhodla som sa, porovnať ju s pár tínejdž celebritami, ktoré svojim imidžom a , , prešľapmi“ pôsobia oproti nej ako nevinní škôlkári. Courtney – najmä s mejkapom – pôsobí ako štyridsiatnička, prípadne prefetovaná tridsiatnička, ktorú živí tanec pri tyči a občasné brigády v Tescu za pásom. Je vydatá za päťdesiatročného mastniaka a ani srnka netuší, či má dokončené základné vzdelanie. Okrem tejto hroznej bilancie je mladšia (!) ako: Taylor Swift (22), Miley Cyrus a Selena Gomez (obe majú devätnásť), a to najneuveriteľnejšie nakoniec: Táto prsatica je dokonca mladšia ako Justin Bieber!!!  DPČ, veď Court tečie ešte mlieko po brade! Počkať… Nie, to je semeno.

Courtney miesto toho, aby do svojej hlavičky tlačila aj niečo iné ako slizký penis svojho manžela (napríklad takú matiku a dejepis), venuje všetok svoj čas pózovaniu. Ale to vy už viete, pikoškári. Možno dúfa, že si týmito umeleckými aktami zarobí na nové topánky a nemusí sa jej potiť noha len v jedných. Tentokrát si Court na fotenie vybrala interiér svojho domu. Vaňa, pena, sviečky… Nezarobila by si viac ako dievča na telefón?

Court (takmer) bez mejkapu. Keď si nedá farbičky má hneď o 15 rokov menej…

 

 

 

 

 

 

 

Court by sa NIKDY, za žiadných okolností nemala líčiť sama…

 

Milujem, keď istí jedinci tvrdia, že sú to jej kozy. Ehe, určite! To potom môžeme tvrdiť, že Silvia Kucherenko má od prírody plné pery a Erike Džudíny naozaj narástli kozy vďaka tabletkám. Zobudte sa ľudia, kým je čas! (Rozdiel medzi nasledujúcimi fotkami: dva roky)

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk