Strašidelné sídlo Celine Dion

pridal sugar 22.5.2012 o 14:54


Ono vlastne nie je strašidelné. Je úchvatne. A hoci sa môže zdať, že v rozprávkových komnatách, natrafíte,  dajme tomu, na  ducha Bielej panej, nebojte sa(To bude len nenamaľovaná Celine Dion v nočnej košeli). Strašidelná je len jeho cena: Tridsať miliónov dolárov.

Pre túto úchvatnú stavbu doslova platí: Môj dom, môj hrad. Celine Dion a jej rodina si žili v tomto domisku ako členovia kráľovskej rodiny. Teraz sa ho však rozhodli predať za 29, 6 milióna dolárov. Ktovie prečo? Možno tam okrem čerstvo zobudenej Celine naozaj straší aj niečo iné. Žeby duch Lindsay Lohan? Jáj, Lindsay ša ešte nepredávkovala. Stále je medzi nami. Tento joke si musím odložiť na neskôr. Ja viem, som morbídna, ale obávam sa, že tieto vtípky nie sú tak úplne absurdné.

Inak, sídlo Dionovcov má štyri poschodia a je postavené na súkromnom ostrove! Napriek tomu je vzdialené len  15 minút od Montrealu. Dostanete sa naň  helikoptérou, alebo mostom, na konci ktorého je ochranka. Husté, čo?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk