Takže Jim Parsons je gay. Aké prekvapenie.

pridal sugar 23.5.2012 o 21:54


Jim Parsons (39) celému svetu známy skôr ako Dr. Sheldon Cooper (seriál The Big Bang Theory), konečne vyšiel s farbou von. Narozdiel od svojej seriálovej postavy, nemá nič proti sexu, akurát ho nechce mať so ženami. (Ani takými robotickými, ktoré majú na pamäťovej karte nahraté všetky diely Startreku).

Konečne je to oficiálne a chudák Jim nemusí odpovedať na otázky typu „aké ženy sa mu páčia“, prípadne či preferuje blondínky alebo brunetky. Jim sa vyautoval, teda priznal svoju homosexualitu, v rozhovore pre The New York Times. V podstate sa k tomu, že je gay, v článku ani sám nevyjadril. Nechal spisovateľa Patricka Healyho, ktorý s ním rozhovor viedol, urobiť to za neho. Healy napísal, že , , Jim Parsons je gay a už desať rokov žije vo vzťahu s iným mužom.“ Bum! A dávno tušené sa stáva realitou.

O Jimovej sexualite sa toho doteraz naklebetilo veľa. Že po jeho boku nikdy nevidno ženu, že jeho prejav a gestikulácia kričia (ako spievajú Nightwork): „Já jsem gay, jsem gay, jsem tepléééj…!“ Nuž ako hovorí stará múdrosť: Bez vetra sa ani gay klebeta nepohne. V každom prípade je SUPER, že je to vonku a Jim nemusí hrať divadielko pred verejnosťou (Tom Cruise). Prípadne byť taký frustrovaný zo svojho manželstva a sexu s vlastnou ženou, že prosí maséra, aby mu mohol vyfajčiť (John Travolta).  Jim tiež nemusí žiť v strese, že ho načapajú s tým jeho neznámym dlhoročným frajerom. Zatiaľ je identita jeho polovičky utajená prísnejšie ako vek Eriky Džudíny, ale veď paparazzi nám určite čoskoro prinesú ich spoločné fotky. Na tieto fotiace hyeny je vždy spoľah. na druhej strane, vďaka nim existuje bulvárik náš každodenný…

 

 

 

 

Jim Parsons alias šialene vtipný a vtipno šialený Sheldon

 

 

 

Herci z The Big Bang Theory

 

 



Zaradené pod: Celebrity, Jim Parsons, OMG!, gay, homo




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk