Courtney Stodden nevie, čo je to klišé

pridal sugar 24.5.2012 o 20:49


Blondínka so striekajúcou hadicou, umývajúca auto špongiou svojimi mokrými kozami. Tak to tu ešte NIKDY nebolo…

Courtney Stodden (17) mala asi veľmi ihravú náladu, keď fotila tieto „nápadité“ obrázky. Okrem pŕs vystrkovala do objektívu aj svoju pipinu, aby sme neboli na pochybách, že ju má.

Court dokonca updatela svoj imidž. Zrejme jej matka niečo ušetrila z prídavkov na dieťa. Court si si totiž dala predĺžiť svoje slamoidné vlasy a tiež zohnala niekoho, kto ju profesionálne nalíčil. Keď si nerobí mejkap sama, hneď vyzerá o tisícku drahšie: (nemyslím eurá, ale také  rupie. Kto chce byť múdry, kurz je momentálne 1 € = 11828.69 rupií).

 BTW, ten prijebaný náramok vyhrnutý na ruke nosí stále. Asi je to nejaký amulet, ktorý jej pomáha splniť si životný sen stať sa playmate. Ale takou ozajstnou playmate, ktorej za sexy fotky platia a nemusí ich núkať médiám. Prípadne je náramok prekliaty a kto ho nosí, stáva sa dočista pomäteným. Dajte jej ho niekto dolu, možno sa z nej opäť stane normálne dievča….

 

 

Na toto nás upozornila fanúšička na facebooku. UPOZORNENIE: Ak nie ste slepí, toto video si rozhodne nepúšťajte. Riziko vysokej  retardácie.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk