Pattinson a Kristen Stewart a ich bozky v Cannes

pridal sugar 24.5.2012 o 14:28


Rob a Kristen sa rovná VL. (Pamätáte, keď sme to písali na lístočky v škole? Kto bol veľmi zaľúbený, romanticky to vyryl nožíkom na strom. Ja som si takýto odkaz, od istého Erika, našla napísaný kriedou na školskom kontajneri, tak doteraz neviem čo si mám o tom myslieť ). ??

Prichytiť frajerov Patizóna a Stewartovú in flagranti, je snáď ťažšie ako vyhotoviť záber Yettiho (Čo, vy neveríte, že Snežný muž existuje??? Blázni! Posledné správy hlásia, že sa ukrýva na Blízkom Východe… a tým nemyslím Košice) Paparazzom v Cannes sa však predsa len podaril slušný úlovok: Rob a Kristen túliaci sa k sebe na afterparty po premiére filmu On the Road. V ňom hrá Kristen jednu z hlavných postáv, a tak ju Rob na festival prišiel podporiť. Po červenom koberci však kráčal sám, lebo keby sa k nemu pridala aj jeho niekoľkoročná frajerka asi by nastal ten sľubovaný koniec sveta. Alebo by obom explodovali hlavy, či čo. Furt píšem, že ma serie ako „taja“ svoj vzťah, o ktorom hádam počuli už aj mimozemšťania na tej planéte, odkiaľ priletela Lady Gaga. Nehovorím, že majú rovno nahrať sex kazetu (aj keď… ?? ) a dať ju do obehu, ale správať sa pred médiami ako hanbliví školáci, či „my nič, my muzikanti“ mi príde naozaj trafené.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk