Chlapi, pozrite, čo vám urobil David z Beverly Hills s VAŠOU Megan

pridal sugar 24.5.2012 o 12:21


Chlapci a muži: Teraz máte o dôvod viac nenávidieť Davida z 902 10. Nielenže má Megan celé roky výhradne pre seba, ale nastokol jej na prst i svadobnú obrúčku a aby toho nebolo málo „zasadil“ jej v lone svoj malý klon. Áno, Megan je v tom.

O tom, že Megan nosí vo svojom dokonalom, superštíhlom tele dieťa Briana Austena Greena sa nejaký ten piatok už hovorí. Zatiaľ sa však Megan so žiadnym vizuálnym dôkazom na verejnosti neukázala, teda až doteraz. Paparazzi si odchytili párik pri odchode z reštaurácie v Californii a Megan vyzerala rozhodne veľmi tehotne.

Prekvapivé je len to, že na fotkách z pred pár týždňov mala bruško malé ako vždy. Fanúšikovia, (ktorých bujná fantázia rozhodne odmieta prijať predstavu tehotnej Megan so zapálenými prsníkmi od materského mlieka) už začali špekulovať, že sú to skresľujúce zábery a Megan rozširuje ten čierny svetrík a vraj niečo (kabelku?) má pod ním… Chlapi, nalejme si čistého vína.Vy ste vo vymýšľaní výhovoriek a ospravedlnení nikdy neboli preborníci. Ak Megan nepreskočilo, alebo netrpí kleptomániou a nestrčila si pod oblečenie jeden, dva obrusy z tej reštiky, zrejme je naozaj v tom. ZMIERTE SA S TÝM! Svet  je jednoducho kruté a  nespravodlivé miesto: Kurt Cobain je už dávno na prach, Courtney Love stále žúruje. Niekto môže mať Megan Fox a ešte si ju aj dovolí nabúchať. Najlepšie to vystihuje koment Meganinho fanúšika, na ktorý som naďabila na nete: , , Brian A. Green sedí na záchode a premýšľa: Mám najsexy ženu na svete, čo by som mohol urobiť preto, aby som zničil jej telo a urobil ju neatraktívnou? No jasné! Spláchnem jej antikoncepciu.“

 

 Megan ani Brian sa k „údajnemu“ tehotenstvu zatiaľ nevyjadrili…

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk