Reese Witherspoon nejaké to dieťa v bruchu nezastaví

pridal sugar 25.5.2012 o 11:21


Reese Witherspoon čaká svojho tretieho potomka. No, čaká ako čaká. Rozhodne nesedí doma na zadku a nekráti si čas vyšívaním, kým sa to malé nenarodí. Hrá tenis, skáče bungee jumping, trekuje… (Jedna z vymenovaných činností nie je pravdivá, uhádnete ktorá?)

Reese zatiaľ bungee neskáče, ale nikdy nehovor nikdy. Najmä pri tehotnej Reese. Tak ako športovala predtým než otehotnela so svojím manželom Jimom Tothom, športuje aj teraz: Pravidelne behá, cvičí jógu, trekuje po vyprahnutých kalifornských kopcoch a hrá ten spomínaný tenis. Na tehuľu v circa siedmom mesiaci je to celkom slušný výkon. Hoci, nie som si istá, či zdiela rovnaký názor aj to malé, plávajúce v jej bruchu, ktoré v maternici zažíva zemetrasenia každý deň. Ešteže, to NIEKTO (Boh, mimozemšťania, Vesmírni lidé?) tak inteligentne vymyslel s plodovou vodou a placentou. Inak by to dieťa vyšlo z Reesinej vagíny dobitejšie než Rihanna po incidente s Chrisom Brownom.

Viem, že lekári nemajú nič proti športujúcim gravidným ženám (veď aj v prvom filme Sex v meste sa to rozoberalo), ale nebáli by ste sa, milé pikoškárky, že vám to vaše očakávané bábo niekde pri druhom tenisovom odpale vyletí von? Skúsme o tom diskutovať: Športovať v tehotenstve či nešportovať?

 

 Reese, okrem iného, hrá tenis…

 

 

 

Trekuje (na obrázku s otcom Johnom)…

…a opäť hrá tenis…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk