Martin Konrád nám dospel a chce dostať Šancu

pridal NoName 27.5.2012 o 0:42


Spomínate si na teenagera Maťa Konráda s cool strapatým účesom a čiernymi linkami okolo očí? Viete toho, ktorého obhadzovali omdlievajúce, pištiace fanynky plyšákmi (a bohviečím ešte) pred pár rokmi v SuperStar? Nuž, tak na toho zabudnite. Miesto neho, je tu jeho dospelá (a oveľa menej EMO) verzia, ktorá zostala naďalej verná hudbe.

Zmenený Martin, ktorý zostal verný čiernej farbe vlasov,  pred pár dňami odpremiéroval svoj nový videoklip k skladbe s názvom Chance. Zrod rockového singlu poňal naozaj slávnostne a pokrstiť ho prišla Adela Banášová, s ktorou sa spoznali hádajte kde. No jasné, že v Hlase SuperStar. Adela prekvapivo nepokrstila singel svojím humorom, ale naozaj gigantickou fľašou Jagermajstera (dúfam, že som to napísala správne… Jáger Majster sa to hádam písať nemôže). Aj keď Adela nekrstila priehrštím vtípkov, nuda s ňou na pódiu rozhodne nebola. Po oficiálnej časti nasledoval koncert Martinovej kapely bez akýkoľvek oficialít.

Je fayn, že máme pozitívne (hudobné) novinky o ďalšom finalistovi SuperStar. Maťo sa chce naplno venovať spevu a aspoň sa mysteriózne nevyparil ako napríklad taká Vierka Berkyová. Tá miesto peckového hudobného albumu porodila dieťa niekde v Anglicku (aspoň tak sa písalo). Hádam svoj talent využila aspoň pri tom jej malom a  miesto čítania rozprávok ho uspáva beatboxom. Nuž šoubizové cesty sú nevyspytateľné… Nikdy nevieme kto a ako prekvapí. U Martina je zatiaľ všetko otvorené.

 

Krstná mama Adela s Maťovou skupinou

 

 

Martin a Adela počas krstu…

 

 

 

…po ktorom nasledoval koncert

 

 

 

Kapela sa rozhodla natočiť nízkorozpočtový klip s kamošmi z Nitry. Luxusné autá a lá Rytmus nečakajte, musí postačiť aj mierne dožitý odžitý „červený tátoš“

 

 

 Klip k piesni „Chance“, ktorej hlavným posolstvom je, že: , , Drogy jsou špatné, ááánó?! Neměli byste je brát.“

 

 

Pre pamätníkov: Adela a Maťo v SuperStar



Zaradené pod: Celebrity, Hudba, slovensko




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk