Dwayne „The Rock“ Johnson má poriadne veľký…

pridal sugar 28.5.2012 o 17:24


Dom. Taký veľký chlap predsa musí mať veľký… dom. No nie? Dievčatá, vyňadrite sa.

Dom Dwayna Johnsona alias The Rocka (40) je naozaj tá posledná vec, ktorá ma na jeho urastenom, testosterónom nabitom, megasvalnatom tele… no, skrátka na ňom, zaujíma. Týpek je moja srdcovka. Marlenka, vôňa novej knihy, hudba IMT Smile a The Rock patria k veciam, ktoré robia môj svet krajším (a oveľa muskulatúrnejším). Nezvyknem slintať po veľmi nabúchaných chlapoch ani po lesklých lebkách, ale Dwayn je výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo.

On je skrátka kus. Jedinečný exemplár. Tmavý žrebec, ktorého treba skrotiť. Z morskej peny sa nezrodila Venuša ale Dwayne. A možno to bolo tak, že sa aj Venuša hrabala z tej peny prvá, ale on jej dal poriadne wrestlersky cez hubu, aby tá najkrajšia pena, najlepší matroš, zostal preňho. The Rock… posledný potomok olympských bohov. Okej, za tieto posledné vety by som si mala dať facku, lebo keby ste chceli čítať podobné cocotiny, vytiahnete z rodinnej knižnice mamine paperbackové romány. Musíte mi prepáčiť. Dwayne je pre mňa vzrušujúcejší než zľava na topánky.

PS: Tá „Ružovučká“ izba je Rockovej dcérky

 

Rockova vila za 6 miliónov doláčov

 

 

 

 

 Práve tu, v tejto miestnosti by som Rockovi povedala:, , Rob si so mnou čo chceš a vôbec nebuď nežný.“ ??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malý veľký bonus pre tie, ktoré by sa rady stali Rockovými otrokyňami ??

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk