WTF? Justin Bieber je drsný. Zaútočil na paparazza

pridal dominique 29.5.2012 o 6:00


Justin doteraz potláčal svoju agresivitu. Síce sa nedávno vyjadril, že nepije, aby nad sebou nestratil kontrolu, no nevydalo a stratil ju aj bez chľastu. Zaútočil na paparazza rovno pred očami svojej lásky. Mladý sa tak rozohnil, že stratil topánku a čapicu.

Treba povedať, že Justin topánky stráca určite aj pri bežnej chôdzi, keďže nosí tak o desať čísel väčšie lode, než má v skutočnosti.

Incident sa odohral takto: Hrdličky odchádzali z kina, keď im paparazzi zablokoval cestu. Justin údajne vystúpil z auta a poprosil ho, aby mu uvoľnil cestu. Keď to „nešlo po dobrotky, tak to išlo po zlotky“ a táto správa hneď obletela všetky bulvárne médiá.

Paparazz z toho chcel vyťažiť samozrejme čo najviac, tak si zavolal políciu a aj záchranku. Vraj ho bolí v hrudníku. Neverím, že by Justinko dokázal zraniť dospelého chlapa holými rukami. V každom prípade fotky vyšli.

Selena nakoniec speváka upokojila, pomohla pozbierať zvyšky jeho handier a odfrčali na super aute do nejakého z ich domčekov. The End.

 



Zaradené pod: Justin Bieber, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk