Frajerka DiCapria si musí privyrábať umývaním áut

pridal sugar 30.5.2012 o 16:33


„Už chápem, čo myslela mama tým, že modeling nie je skutočná práca…“

Na obrázku vyššie, vyliezajúci zadoček spod cheerleaderskej sukne patrí Erin Heatherton (23). Ak sa pýtate who the fuck is Erin Heather – či ako sa to, odpoveď znie: modelka Victoria´s Secret. Na Erin je (okrem jej supertela) najzaujímavejší fakt, že sa stala tristoštyridsiatou piatou modelkou v poradí, ktorá dostala povolenie ľahnúť si do postele božského Lea DiCapria.

Lebo, ako všetci vieme, Leo si vyberá svoje partnerky podľa veľmi prísnych parametrov (aj komisia svetového finále Elite Model Look je benevolentnejšia). Prísnejšie parametre má už hádam iba Boris Kollár, ktorý vyžaduje, aby v tele jeho vyvolenej, okrem plodnej maternice, bol napumpovaný aj liter silikónu. Záhadou zostáva, čo si chlapci týmto „prirodzeným výberom“ kompenzujú… Nuž Freud by mal robotu… Prvýkrát som vás o vzťahu Leonarda a Erin informovala minulý rok v decembri. Niektoré médiá tvrdia, že sú ešte spolu, niektoré, že je to už dávno pasé. Pravdou je, že sa dlhšie neobjavil žiadny paparazzi dôkaz o ich pretrvávajúcej láske. Žeby išla ku dnu ako Titanic? Poďme si spolu clivo zapeviť: , , Nííír fááár vrééévr ju ááár, áj blíív det hart das gov oooooooon…“ A tá tetuška, s tými dvoma vejúcimi kaderami, ako sa postavila na to zábradlie a hodila tam ten óbrovský diamant. Pri tej scéne vždy plačem… krava sprostá, radšej ho mala predať.

 

Frajerka(?) Lea Kapra si neprivyrába ako umývačka áut, ale herečka. Dostala dramatickú rolu v komédii Grown Ups 2 – má stvárniť sexy cheerleaderku. Zvládne túto výzvu?

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk