Jessica Simpson v priebehu rokov (a kíl)

pridal sugar 1.6.2012 o 10:17


Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a Jessice sa po roku podarilo konečne porodiť (dlhšie sú tehotné iba slonice – 22 mesiacov). Ineď ako z nej cisárskym rezom dostali preč takmer štyri a pol kilogramovú dcéru, Jessica začala chudnúť, tak ako sľúbila. Činky schmatla do rúk hádam skôr, ako ju zašili.

Jessica priviedla na svet dcérku Maxwell 1. mája a odvtedy už vraj stihla zhodiť desať kilogramov (asi do toho zarátala aj váhu dieťaťa). Simpsonka takmer štyri roky odolávala tlaku médií, ktoré rozoberali jej čoraz zaoblenejšiu postavu. A ona ide chudnúť teraz, keď má byť na prvom mieste jej potomok (aspoň prvé týždne, džízs krajst!) a nie klesajúca ručička na váhe… Ale tak to u celebrít chodí. Sekundu na to ako zo seba vytlačia svoje milované, očakávané, klásnučké bábätko,  hodia ho na krk pestúnkam a zatvoria sa do fitka. A nevyjdu odtiaľ kým ich postava nie je ako tak v norme. A dojčenie? Pché. To sa v Hollywoode už dávno nenosí.

Jessica má ešte jeden (zištnejší) dôvod, prečo sa chce zmestiť do svojich starých šiat. Stala sa novou tvárou organizácie Weight Watchers, ktorá vedie džihád proti tukom. Jessica podpísala kontrakt v hodnote 3 až 4 miliónov dolárov. Aby táto kôpka peňazí prešla na jej účet, musí urobiť jediné: Schudnúť. V minulosti sa tvárou organizácie stala Jennifer Hudson a všetci vieme aká vychrtlina je z nej teraz. Nuž, Weight Watchers sa asi neserú. Aby nedošlo k poškodeniu ich mena, zrejme, vám vynesú z domu chladničku a nasadia špeciálny náhubok ako mal Hannibal. Je pod prúdom, a keď si ho chcete dať dolu a slastne sa zakusnúť do muffinu, jednoducho dostanete šupu.

 Ako sa menila Jessica Simpson

 1999

 

 

2000

 

2001

 

 

2003

 

 

2006

 

2007

 

2008

 

 

2009

2010

2012 alebo rok MEGA tehotenstva

Jessica a Maxwell. Simpsonka je vraj už o desať kíl ľahšia…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk