Luna Lovegood tentokrát bez reďkovkových náušníc…

pridal sugar 5.6.2012 o 9:43


 … a náhrdelníka z pivových zátok a prízrakohľadov.

Producent všetkých filmových príbehov Harryho Pottera, David Heyman, o nej povedal: „Všelikto by mohol hrať Lunu, ale Evanna Lynch je Luna.“ S týmto výrokom sa nedá nesúhlasiť. Každý kto čítal Harryho Pottera a potom videl Evannu Lynch na plátne, musí uznať, že je dokonalou predstaviteľkou Luny. Niečo sa skrýva v tých jej veľkých modrých očiach. Plachosť, tajomnosť… Proste jej uveríte, že nad vašou hlavou vidí „skazostreky“. ?? Evanna akoby nebola z nášho sveta. A možno ani nie je. Možno je naozaj čarodejnica, ktorá sa rozhodla vo svete muklov preraziť ako herečka. To by všetko vysvetľovalo. ??

Evanna Lynch (20) sa k úlohe mierne uletenej, ale láskavej Luny dostala veľmi zaujímavo. V detstve sa stala veľkou fanúšičkou kníh, a tak ako desaťtisíc detí pred ňou a po nej, začala písať listy J.K.Rowling (autorke Harryho Pottera, kto jej meno nepozná nech „je slimáky!“ a „Levicorpus“ k tomu). Keď mala Evanna jedenásť rokov, začala trpieť poruchami príjmu potravy a viac ako dva roky bojovala s anorexiou. J.K. Rowlingovú jej príbeh zaujal a počas liečby jej posielala listy , , plné podpory a záujmu“ (tá J.K., to je žena!). Keď mala Evanna štrnásť rokov prihlásila sa na casting, porazila viac ako 15 000 dievčat a úlohu Luny mala vo vrecku. Odvtedy jej príbeh poznáme. Stala sa súčasťou úzkeho okruhu vyvolených mladých hercov, ktorým Harry Potter zmenil život. Luna, teda Evanna sa aj naďalej chce venovať herectvu a charitatívnej činnosti, v ktorej má slušnú prax (podporuje napríklad ľudí trpiacich sklerózou multiplex). Je tiež členkou neziskovej organizácie Harry Potter Alliance (HPA), ktorá bojuje za ľudské práva.

 

 Evanna Lynch vlastnoručne vyrábala viaceré čarodejnícke doplnky a šperky do posledných štyroch filmov o HP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk