Jasné, že je Miley Cyrus pripravená na manželstvo!

pridal sugar 6.6.2012 o 15:48


, , A keď ti na 22. narodeniny tvoja priateľka daruje tortu v tvare obrovského čierneho vtáka, budeš vedieť, môj drahý vnúčik, že si našiel tú pravú a nadišiel čas, aby si ju požiadal o ruku, “ povedal starý otec slabým hlasom malému Liamovi Hemsworthovi, a potom vydýchol naposledy. Liam na túto radu nezabudol. A tak sa zasnúbil s Miley Cyrus. (Ak sa príbeh so starým otcom neodohral, tak mi iný dôvod, prečo Liam Há nastrkol Miley snubák na ruku, nenapadá.)

A ešte jeden „chutný“ obrázok, aby ste si osviežili pamäť... Kto by si dal kúsok? Nikto? Vážne?!! Nerozumiem…Vás neláka odhryznúť si z tohto mňam-mňam čierneho penisu??? Vy ste fakt divní…

Viem, viem zasa preháňam. (Mimochodom, verím, že Liamov starý otec ešte žije a teší sa pevnému zdraviu). P(r)íčina, prečo sa Hemsworth (džís, to je priezvisko ako z viktoriánskeho románu) rozhodol zasnúbiť s Miley (19), môže byť samozrejme tá, že sa „ľúbkajú ako kone.“ Ale láska a Hollywood… Pché. Stále ma udivuje, že miestne celebrity baví to večné snúbenie sa a rozosnubovanie s (práve som slovenčinu obohatila o nové slovo, odteraz ma volajte štúgar – Štúr plus sugar) a a manželstvá a rozvody a všetko stále dokola.

Plus Liam a Miley sú ešte veľmi mladí. Keď si chcú plánovať spoločnú ružovú budúcnosť už teraz, a nebodaj sa vziať, do štyridsiatky stihnú (obaja) ešte aspoň päť sobášov (no, čo, len sa pridŕžam čísel – priemerné hollywoodske manželstvo trvá dva roky, jedenásť dní, štyri hodiny a päť sekúnd. A hoci som si toto číslo vymyslela, vy viete, že mám pravdu. A to číslo je určite nadhodnotené. Perspektívu dlhotrvajúceho harmonického vzťahu kazí týmto dvom aj fakt, že sa za tri roky randenia rozišli… no veľakrát. Ale, keď sa Liamovi chcelo kľaknúť na kolienko, plesknúť sa po vačku a kúpiť pekne mastný diamantový prsteň, tak nech sú šťastní a vydrží im to do konca života. Áááméén.

 

Liam a Miley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A takto sa asi udobrovali po každom rozchode…

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk