Scout Willis mala zase opletačky so zákonom

pridal dominique 7.6.2012 o 6:00


Skutočne podarená dcérenka. Už v minulosti ju musela mamička Demi Moore vyzdvihnúť na polícii, pretože chľastala na festivale. Najnovšie ju zatkli opäť za chľast, hoci tentoraz to bolo len pivo. Polícii sa však preukázala falošným občianskym, kde bolo meno Katherine Kelly. Vynaliezavá. ??

Neskôr však priznala bradu pravdu a bola prepustená s tým, že sa má 31. júla dostaviť na súd. Falošný občiansky jej vraj dala kamarátka. Scout okrem toho, že si rada vypije, je dobré dievčatko. Študuje na univerzite a sem-tam si skrátka potrebuje zresetovať hlavu. Jednoducho má smolu, že ju stále chytia.

Kvôli nejakému falošnému občianskemu, z nej kriminálnička asi nebude (aj keď nikdy nehovor nikdy). A keby sa tak stalo, fotrík Bruce Willis si oblečie to svoje sexi tielko a celý zakrvavený a dobitý ju z väzenia nakoniec vyslobodí. Hoci by stál sám proti stovke tvrdých chlapov s obuškami. Niekedy je výhoda mať otca, ktorý unikne aj zo Smrtonostnej pasce (štyri krát!). Mimochodom, už je rozhodnuté, že Bruce sa dal nahovoriť na piate pokračovanie, ktoré príde do kín budúci rok s originálnym názvom „A Good Day to Die Hard“.

PS: To, že v Amerike sa smie piť až po dovŕšení 21. narodenín je dosť kruté. Hlavne pre študentov. Jasné, zabaviť sa dá aj bez chľastu… Ale s chľastom je to lepšie.

Scout Willis a.k.a. Katherine Kelly

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk