Čóó, Lindsay Lohan klamala o nehode

pridal dominique 12.6.2012 o 13:45


Tak to by som na ňu nikdy v živote nepovedala. Vyzerá ako milé dievča…

Lindsay bolo smutno. To sa stáva, keď niekde zvyknete chodiť často a zrazu to prestane. Hútala, hútala a vyhútala, že musí niečo spraviť aby sa mohla opäť nadýchnuť omamnej vône súdnej budovy. Napálila to rovno do nákladiaka. Potom jej však jej sprievodca zjavne dohovoril. Vraj to nie je najšťastnejší spôsob ako sa na súd dostať. A už vôbec nie teraz, keď prasiatko zýva prázdnotou a natáča nový film, kde hrá legendárnu Elizabeth Taylor. Film, ktorý by ju mohol posunúť medzi naozajstné herečky.

Nehoda sa stala na diaľnici v Santa Monice a ešte stále nie je úplne jasné, kto je vinníkom. Šofér nákladného auta však tvrdí, že sa ho speváčkin sprievod snažil podplatiť, aby sa celá vec ututlala, takže asi nemusíte byť génius, aby ste si domysleli, kto je vinník. Speváčka vraj išla rýchlo a zozadu do neho narazila. Šofér ihneď volal políciu, keďže videl, že sa snaží z miesta činu ujsť.

Samozrejme, každý ma svoju verziu. Divné je len to, že Lindsay tú svoju nejako často mení. Najprv tvrdila, že ona do nikoho nenarazila, potom že áno a tvrdenie zmenila ešte asi tristodvadsaťosemkrát.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk