Takže Kaprík ešte stále trt… chodí s Erin Heatherton

pridal sugar 13.6.2012 o 14:17


Erin Heatherton: „Leo, zlatíčko, nadstav uško: Erin.  Er – in. Éeeer – ííín. Tak sa volám. Milujem ťa, chrobáčik, ale stopäťdesiaty krát, ti pripomínam, že že nie som Bar Refaeli. S ňou si chodil predtým.“

Leo (znudene): „Už si to budem pamätať, Gisele. Sľubujem“

Minule som spomínala modelku Victoria´s Secret Erin Heatherton v súvislosti s jej novým, bočným jobom: herectvom. Aby som sa vyjadrila exaktnejšie: Erin dostala minirolu v pokračovaní komédie „Grown Ups 2“.  Vyfasovala  úlohou stredoškolskej roztlieskavačky a zmyslom postavy je, čo najviac otŕčať zadok v krátkej sukni do kamier. A tiež sa „nechtiac“ zamočiť napenenou špongiou, ktorou v jednej scéne  umýva auto. Skrátka, Erin po nociach nespáva a nacvičuje svoju náročnú postavu, aby ju zvládla.

Teraz sa potvrdilo, že spoločnosť a hodiny kamasútry herectva jej počas prebdených nocí dáva Leonardo DiCaprio, ktorého modelka ešte stále neomrzela. Po dlhom čase tu máme konečne paparazzi dôkaz, že holúbkovia sú stále spolu (už je to viac ako pol roka!). Takže Erin musí byť naozaj niečim výnimočná… Vlastne, hovoríme o frajerke Lea Kapríka, takže stačí, že je modelka. To je vlastnosť, ktorú si Leo na ženách cení najviac.

 

 Bar Gisele Erin a Lea vymákli paparazzi v kubánskej reštike v New Yorku

 

 

Leo odprevadil Erin k autu a sám odišiel na bicykli v supersexy ponožkách…

 

…určite vás zaujala jeho hrozná brada. Leo si možno povedal, že kým mu nedajú zaslúženého oscara, neoholí sa (Ako je možné, že doma už aspoň dvoch nemá???)

 

Leo rád bicykluje pretože v  zdravom tele… veľa nikotínu. Leo šlape do pedálov a zároveň fajčí (ciga v ruke). Vyriešil to po svojom. ??

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk