Freidu Pinto trápi trúd, ale žiadny Bollywood

pridal sugar 13.6.2012 o 10:32


…no tak som po dlhom čase chcela vymyslieť názov, ktorý sa rýmuje. Vám sa vždy všetko podarí?! Skrátka… tvárme sa, že táto pikoška je bez názvu. (Prosííím.)

Kto videl film „Milionár z chatrče“, určite si pamätá krásnu Indku Freidu Pinto (27), ktorá sa vďaka tejto oskarovke preslávila aj za Veľkou mlákou. A Hollywood si ju už nepustil.

Freida rozhodne zo žiadnej chatrče nepochádza: Narodila sa v Indii, ale nie predavačovi sliepok, ktorý na svojom podomácky zostrojenom bicyklíku odvezie, v malých prepravkách, aj päťdesiat kusov týchto úbohých zvierat. Freida je z rodiny bankára a učiteľky. V Hollywoode jej teda nemuseli vysvetľovať, že: , , Aha, Freida, toto je mikrovlnka. Robí teplo. Zohrieva nám jedlo – nemusíš hrýzť tu studenú fašírku… Len v mikrovlnke nemôžeš sušiť mačku. Alebo v návode písali, že to platí iba pre psov? Jednoducho, radšej žiadne živé zvieratá do mikrovlnky! Chápeme sa, moja?“ Alebo: , , Aha, Freida, toto je sprcha. Ide z nej voda, vidíš? A toto je mydlo. A teraz sa choď umyť, lebo smrdíš ako dcéra indického predavača sliepok!“

Ale Američania radi civilizujú zaostalý svet, ktorý nepozná vymoženosti dnešnej doby. Nikdy nezabudnem, keď na naše osemročné gymnázium prišla americká lektorka a vysvetľovala nám, šokovaným deťom, že jej rodičia ju nechceli pustiť do Československa (bol rok 2001), lebo tu hrozí vojna… Ale opäť som odbočila. Freida Pinto snívala o tom, že sa raz stane herečkou, ale Bollywood sa jej nestal osudným. Najskôr totiž  robila modelku a potom prišla ponuka zahrať si Latiku v „Milionárovi z chatrče.“ Teraz žije v Californii a filmy si môže vyberať.

 

Freida v časopise Flaunt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Freida …

 

 

Freida randí so svojím kolegom z „Milionára z chatrče“, hercom Devom Patelom. Ten má síce indické korene, ale narodil sa v Anglicku

 

Ani jeden z nich nie je  Freidin otec!

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk