Miley Cyrus v bikinách s opaľovačom, bez snúbenca

pridal sugar 14.6.2012 o 12:17


„Čo sa to tam hýbe v kríkoch, paparazzo?“  „Né, to bude zajac.“

Okolo Miley Cyrus (19) je v poslednej dobe Cirkus. Výrazne schudla, lebo sa vrhla na cvičenie a stres z toho, že vás chytia parkovať na mieste vyhradenom pre postihnutých, je asi tiež dobrá diéta. Miley na seba pritiahla veľkú pozornosť aj oznámeným, že  sa so svojím 22-ročným frajerom, Liamom Hemsworthom, zasnúbila. Nuž čo. Láska je láska a navyše je dobré, keď si fešiho prijatím prstienka poistí. Ako vraví Shakespeare: „Ak sú dvaja na koni, jeden musí sedieť vpredu.“ Kedysi bola práve Miley tá slávnejšia. A bohatšia. Hanna Montana, na ktorú sa chceli podobať všetky dievčatká na svete. Liam bol len „nejaký austrálsky herec“, ktorý ju zbalil pri natáčaní romantického filmu The  Last Song (2010).

Teraz sa však karta obrátila. Miley „domontanovala“, ale stále sa hrá sa na speváčku. Mimochodom, počuli ste v posledných mesiacoch nejaký jej hit? Lebo ja nie… Stále sa hrá aj na herečku, ale v tomto prípade je to rovnaká mizéria. Žiadne prelomové úlohy nedostáva. Zato Liam dostal veľkú filmovú príležitosť v úspešných  The Hunger Games a objaví sa (spolu s čiastočne až veľmi zhrdzavenými akčnými hrdinami) v The Expendables 2. Liam si postupne, podobne ako jeho starší brat Chris, v Hollywoode upevňuje pozíciu lámača ženských sŕdc a herca, s ktorým sa počíta.

PS: V Stallonových „TheExpendables“ sa tentokrát objaví aj Jean-Claude Van Damme a (teraz fanfáry, prosím): Sám veľký Chuck Norris!!! To nikto neprežije. Okrem Chucka, samozrejme.

 

 

Miley sa slnila na Floride s kamošom a.k.a. opaľovačom, zatiaľ čo Liam natáča v New Yorku film  Empire State

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk