Scarlett Johansson vraj zbalila Bradleyho Coopera

pridal dominique 21.6.2012 o 7:41


Scarlett Johansson (27) stále loví v showbiznisových vodách. Starý, mladý, berie všetko. Najnovšie vraj ulovila sympoša Bradleyho Coopera (37). Paparazzi budú mať radosť. Striehnuť budú ako supy na mŕtvolky.

Dvojica vraj spolu strávila čas v kalifornskom hoteli Bel Air. Personál z reštaurácie uviedol, že „vyzerali spoločne veľmi spokojne a bolo úplne jasné, že sú do seba. Bradley bol uchvátený krásnou Scarlett. Tá navyše mala na sebe šaty s veľmi hlbokým výstrihom. Neustále sa s pohrávala s vlasmi a smiala sa jeho vtipom. Iskrilo to medzi nimi a vyzerali, že chcú jeden druhého. Bolo veľmi milé ich sledovať.“

Nuž, personál z reštaurácie sa v tom vyzná najlepšie. Potom vraj Bradley zaplatil za oboch a pokračovali v miestom bare, kde popíjali drinky. V luxusnom hoteli majú paparazzi prísny zákaz fotografovať, takže celebrity si môžu maximálne ustrážiť svoje súkromie.

Cooper predtým randil s Renée Zellweger či Zöe Saldano.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk